3r Guardó SC

El 3r Guardó Salvador Casanova que fou anunciat el 10 de setembre de 2013, a l’acte d’homenatge a que se li fa al Salvador a la plaça de la Porxada de Granollers, fou per l’entitat:

 

Agrupació Excursionista de Granollers

 

L’agrupació excursionista va néixer a Granollers l’any 1928, tot i que des del 1916 ja hi ha un moviment excursionista autòcton que va sorgir de la mà del que havia estat el Centre Excursionista de Granollers, a través del grup excursionista els Ginesters, grup que es pot considerar l’embrió de l’actual agrupació

 

D’entre els mèrits que s’han considerat a l’entitat per tal d’atorgar-li el guardó hi figuren :

 

  • El fet que des dels seus inicis van promoure la vessant cultural i esportiva de l‘excursionisme amb respecte i estimació a la natura.
  • Perquè són amants de la recerca absolutament altruista de la recuperació patrimonial d’espais i béns, especialment de la nostra comarca.
  • Pel fet que ha estat una entitat que ha aglutinat un bon gruix de granollerins i vallesans estretament vinculats als ideals catalanistes.

 

L’any 2003 l’agrupació excursionista va celebrar els seus 75 anys de vida, fet que va ser un punt i seguit del seu dinamisme constant.

 

Es valora molt positivament la seva activitat que no para en cap moment de l’any. S’organitzen cursos d’iniciació, campaments infantils, travesses, excursions, conferències, premis literaris, marxes, exposicions, cicles de cinema de muntanya, passejades populars, marxes de resistència …i un munt d’activitats que ,a fi de comptes, propicien el coneixement del país i l’estimació de la nostra terra.

 

Granollers, 17 de juny de 2013targeto_petit

Targetó de l’acte

cartell-targeto14

Cartell de l’acte

Anuncis

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google+ photo

Esteu comentant fent servir el compte Google+. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

w

S'està connectant a %s